Това в кръга на шегата. Така Владислав Панев, зам.-председател на ПГ

...
Това в кръга на шегата. Така Владислав Панев, зам.-председател на ПГ
Коментари Харесай

Владислав Панев за думите на Радев за Украйна: Явно се търсят нови тролове

Това в кръга на шегата. Така Владислав Панев, зам.-председател на ПГ на ПП-ДБ, разяснява в студиото на „ Офанзива с Любо Огнянов ” думите на президента, че Украйна сама упорства да води война. 

 

" Патриотизъм е да се бориш за високи приходи, чиста природа, положително обучение. Интересно е, че някои хора приказват за спор в Украйна, когато става дума за войната на Русия, само че говорейки за защитата на Украйна, към този момент употребяват думата война.

 

Ситуацията прилича 1939 година, когато дадоха на Хитлер Чехословакия. На един деспот териториите в никакъв случай не са му задоволителни ", разяснява той.

 

И добави, че евентуално идната седмица ще бъде определен нов ръководител на Сметната палата.

 

Според него в случай че има законни учредения за импийчмънт на Радев, може да се приказва за това. " Коалиция няма, тъй като единствено госпожа Габриел от ГЕРБ е в изпълнителната власт. Ще подкрепим Димитър Радев за нов мандат на Българска народна банка, само че имаме забележки към банковия контрол - има банки, които не биха издържали една рецесия.

 

Предстои да решим кои ще бъдат подуправителите, може измежду претендентите да са Петър Чобанов и Андрей Гюров ", разкри Панов. И разкри, че ПП–ДБ са разискали номинация за началник на НЗОК, като са разговаряли с трима претенденти.щ

 

По думите му Васил Терзиев ще е новият кмет на София и ще модернизира града. " Не мислим да променяме претендента си и няма причина да го вършим ", счита той. И призна, че смята за подходящо някои понижени Данък добавена стойност ставки да се върнат в естествения си размер. 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР